ODKRIJTE NEVERJETNE KORISTI 100% ČISTEGA RIBJEGA KOLAGENA LIVE & LOVE.

ZA VAŠE ZDRAVJE IN LEPOTO!

V današnjem hitrem in stresnem življenju si vsi želimo izboljšati svoje zdravje in počutje. Kolagen je postal nepogrešljiv del vsakdana ter zdravega in aktivnega življenjskega sloga mnogih zadovoljnih uporabnikov.

Kaj je kolagen in zakaj ga potrebujemo?

Kolagen je najpogostejši protein v človeškem telesu, ki je odgovoren za strukturo in elastičnost kože, las, nohtov, sklepov, mišic, kosti in drugih tkiv. S staranjem se naša naravna proizvodnja kolagena zmanjšuje, kar vodi do izgube elastičnosti in čvrstosti kože, šibkejših las in nohtov ter slabše gibljivosti sklepov. Dodatek kolagena v našo prehrano lahko pomaga nadomestiti izgubljeni kolagen, izboljša zdravje našega telesa in nam pomaga ohranjati mladosten videz. Zato je pomembno, da nadomestimo izgubo kolagena s pomočjo prehranskih dopolnil.

Kolagen Live & Love, za katerim stoji  slovenska blagovna znamka in je izdelan pri proizvajalcu Naticol, predstavlja najčistejše in najkakovostnejše kolagenske peptide z najvišjo stopnjo absorpcije.

In kar je najbolje, cena je najugodnejša v primerjavi z ostalimi konkurenčnimi izdelki! 

Ribji kolagen Live & love je eden najboljših prehranskih dodatkov kolagena na trgu.
Je 100% čist, kar pomeni, da ne vsebuje nobenih dodatkov, kot so umetna sladila, barvila ali arom. 

KOLAGEN, KI DELUJE!

NA IZDELEK - KUPI ŠE DANES!

100% čist ribji kolagen

to pomeni, da ne vsebuje nobenih dodatkov, kot so umetna sladila, barvila, konzervansi, emulgatorji, dodatki in arome. Zaradi tega naš organizem ni obremenjen z umetnimi sladili in aromami, ki lahko vplivajo na naš želodec in splošno počutje. 

Najboljša koncentracija na odmerek 

ker je ribji kolagen Live & love brez vseh dodatkov, ga lahko doziramo poljubno, saj se s kolagenom ne moremo predozirati. To pripomore k boljši absorpciji in učinkovitosti kolagena v telesu, kar vodi do optimalnih rezultatov.

Podpora zdravi koži, lasem in nohtom

Kolagen je ključna sestavina za zdravo in sijočo kožo, močne lase in trdne nohte. Redna uporaba kolagena Live & Love lahko pripomore k izboljšanju elastičnosti kože, zmanjšanju gubic in izboljšanju splošnega zdravja las in nohtov.

Za sklepe in kosti

Kolagen je pomemben gradnik hrustanca in kosti, zato lahko redno uživanje kolagena Live & Love pomaga pri ohranjanju zdravih sklepov in kosti ter zmanjša tveganje za razvoj degenerativnih bolezni, kot je artritis.

Podpora mišični masi in regeneraciji

Kolagen je pomemben tudi za rast in vzdrževanje mišic, saj je ključen gradnik vezivnega tkiva. Redno jemanje čistega kolagena Live & love prinaša takojšnje rezultate.

Sami dodajajte, kar res potrebujete

Kolagen Live & love ne vsebuje odvečnih polnil in dopolnil, vsak posameznik si sam po svojih potrebah doda ustrezen dodatek. Za boljšo absorbcijo svetujemo dodatek vitamina C.

Brez dodatkov

Kolagen Live & Love je popolnoma brez dodatkov, kar pomeni, da je primeren tudi za nosečnice in doječe matere, ki želijo skrbeti za svoje zdravje in lepoto brez skrbi za morebitne škodljive snovi. Kolagen Live & love je tudi redno testiran na različna okoljska onesnaževala in težke kovine.